Back In Time

Beste ouders, symphatisanten en scouts,

Met grote trots kondigen wij jullie, na het succes van de afgelopen jaren, een 3e editie aan van de BACK IN TIME PARTY.
Deze zal doorgaan op 28 OKTOBER 2017 op ons scoutsterrein!

Vorig jaar verhuisden we éénmalig naar de Cruise Terminal ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan. Dit jaar kiezen we terug voor onze thuisbasis voor een iets bescheidenere editie.

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de aankoop van onze nieuwe tenten voor de Scheepsjongens & Zeeverkenners.
Onze enthousiaste leidingsploeg zal ervoor zorgen dat u en uw vrienden een uitstekende avond beleven.
Reden te meer om te komen!

HET CONCEPT:
De deuren gaan open om 20u.
Jean Bosco Safari evenaren is niet eenvoudig maar dit jaar zullen ‘De Love Me Tenders’ er alles aan doen om de vorige edities te overtreffen. Met hun live Jive-vibes zullen ze het publiek al snel aan het dansen krijgen.
Na het optreden maken we de dansvloer vrij en kan het echte feest beginnen. Als resident DJ van ‘Ons cafee’ weet DJ Celle de avond compleet te maken.
Voor ieder wat wils dus!

BREUGELAVOND:
Degene die hun avond helemaal compleet willen maken, kunnen voor het feest nog eten op de breugelavond van onze vriendenkring. Meer info op http://www.zeescouts1.be/vriendenkring/breugel/.

TICKETS:
Voor beiden zijn via onderstaand formulier te reserveren!

LOCATIE (Thonetlaan 165 2050 Antwerpen):

WIJ DANKEN ONZE SPONSORS:
– Stad Antwerpen
– Ons Cafee