Introductie

De Vriendenkring 1ste Zeescouts vzw is er voor alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste zeescoutsgroep Georges De Hasque.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze vzw beheert de goederen van de groep (de boten, kampeermateriaal en interieur van de lokalen) en stelt deze ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep. Alle? Jawel, alle!
  • – De vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging om den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de vrienden-kring kan u steeds terecht bij de voorzitter Pieterjan, eenvoudig te bereiken op 0491 35 60 66  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Link naar de beleidsverklaring van de voorzitter (nieuw 26/09/17)

Link naar overzicht gegevens bestuursleden vzw

Link naar materiaallijst waarover Vriendenkring bezit (nieuw 03/10/17)

Ben jij al aangesloten bij de vriendenkring?

Link naar een overzicht van de structuur van alle vriendenkringen op de basis

Het Zeescouts Aan de Stroom (ZAS) project sponsoren.

Raadpleeg hier onze boetiek

BESTUURSVERGADERING

Laatste vergadering vriendenkring, en bovendien uitzonderlijk Bijzondere Algemene Vergadering: 25 september 2017 om 20h  op de basis.

Volgende vergadering, woensdag 18 oktober 2017 om 19:30 h (gewijzigd) op de basis.

WERKGROEP COMMUNICATIE

Eerste bijeenkomst werkgroep communicatie: woensdag 31 mei om 20h in Merksem.

2de bijeenkomst vond plaats donderdag 14 september om 20h in Mortsel.

Verslag: zie Brainstorm over communicatie hieronder.

Brainstorm over communicatie