Introductie

De Vriendenkring 1ste Zeescouts VZW is er voor alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste Zeescoutsgroep Georges De Hasque, die met raad en daad achter de groep willen staan.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze VZW beheert de goederen van de groep (de boten, kampeermateriaal en interieur van de lokalen) en stelt deze ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep. Alle? Jawel, alle!
  • – De Vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging om Den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De Vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de vrienden-kring kan u steeds terecht bij de voorzitter Pieterjan, eenvoudig te bereiken op 0491 35 60 66  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Link naar de beleidsverklaring van de voorzitter

Link naar een overzicht v/d gegevens v/d bestuursleden

Link naar materiaallijst waarover Vriendenkring beschikt

Ben jij al aangesloten bij de Vriendenkring?

Link naar een overzicht van de structuur van alle vriendenkringen op de basis

Het Zeescouts Aan de Stroom (ZAS) project sponsoren.

Raadpleeg hier onze boetiek

RAAD VAN BESTUUR

Vorige raad van bestuur Vriendenkring: dinsdag 16 januari 2018.

Volgende raad van bestuur: zaterdag 24 februari op locatie, of (plan B) 26 februari op basis.

WERKGROEP COMMUNICATIE

Eerste bijeenkomst werkgroep communicatie: woensdag 31 mei in Merksem.

2de bijeenkomst vond plaats donderdag 14 september in Mortsel.

Verslag: zie Brainstorm over communicatie hieronder.

Brainstorm over communicatie