Karretrekkers

Momenteel zijn er ongeveer 60 leden in de vriendenkring groep.

Een groot deel hiervan zijn niet actieve, sympathiserende leden, waarvoor natuurlijk ook alle respect en dank.

Een klein aantal hiervan gaan voor het totaal engagement, en vormen het bestuur van de vzw.

Tussen deze twee groepen beweegt zich een groep die niet voor het totaal engagement wil gaan, maar zich wel occasioneel, voor één zaak, ad hoc, zou willen engageren. Laat ons deze voor het gemak “karretrekkers” noemen.

Graag willen we deze groep activeren.

Daarom volgt hieronder een niet limitatieve opsomming van mogelijke initiatieven waarvoor iemand zich zou willen kunnen engageren.

• – Feest van de één: stilaan een traditie aan het begin van de zomer. Goed weer, in openlucht, …
  • – Einde van de kampen.
  • – Paling: voorbereidende opbouw
  • – Paling: de dagen zelf (eerste weekend van september), biertent “De Watergeus / ’t Vooronder” plannen / bemannen.
  • – Paling: afbraak (de maandag van de lege portemonnees).
  • – Overgang: activiteit, meestal op verplaatsing, 2-daags voor leden
  • – Breughel
  • – Ledenwerwing / “go to 100 team” / foerier paaszeilkamp
  • – Feestcomité (algemeen)

Als iemand zich wil opgeven als karretrekker, gelieve te laten weten aan webmaster@zeescouts.be

Laat ook weten of we je al dan niet hier mogen vermelden met uw contactgegevens.

In ieder geval alvast hartelijk bedankt.