Nieuwjaarsontbijt

Update: 17/12/2020
Tot onze spijt zien wij ons, na uitgebreid overleg, verplicht om het ontbijt niet te laten doorgaan.
De omstandigheden veranderen te snel, en zijn te onvoorspelbaar om iets te plannen of te organiseren. Zelfs een afhaal of aflever concept zou moeilijk zijn met respect voor de corona maatregelen.
We bekijken nog of we in het voorjaar een ander initiatief kunnen opzetten, apart, of in samenwerking met de groep. Het zal dan wel geen “nieuwjaarsontbijt” zijn.
Anders hopen we volgend jaar terug met deze mooie traditie te kunnen opstarten.