Bij de scheepsjongens wordt jullie zeilkennis, die je al bij de welpen hebt opgedaan, bijgewerkt zodat jullie jezelf ervaren zeilers mogen noemen.

Spelen in het bos, een stadspel, zeilen op het galgenweel voetballen op ons voetbalveld, jullie stoere leiding heeft elke zondag wel iets bijzonders in petto.
Gsm en alle andere elektronica laten we met plezier een dagje thuis want hier ben je onder echte vrienden!
We leren jullie sjorren zodat jullie op het zomerkamp een eigen tafel kunnen maken en een vlaggenmast om U tegen te zeggen. Dingen zoals "paalsteek”, “platte knoop”, “mastworp” en “sjorren” zullen in jouw woordenboek geen geheim meer zijn!

Kom eens langs en we maken er samen als vrienden een leuke en sportieve dag van!

Activiteiten:

• vr
    zo

Palingfestival

De Basis

Paling Smullen doet Zeescouts Groeien

De leiding van de scheepsmakkers:

Matthias van Boven

totem: Dromerige Dolfijn

Matthias is jarig op 31 mei 2018.

Joeri Boussé

totem: Inventieve narwal

Joeri is jarig op 20 maart 2018.

Staf Janssens

totem: Bedachtzame gaviaal

Staf is jarig op 4 mei 2018.

Tomas Pauwels

totem: Scherpzinnige ibis

Tomas is jarig op 7 oktober 2018.

Cesar Boxus

totem: Speelse bever

Cesar is jarig op 31 december 2018.