Oktoberfest

We kregen de kans om op het oktoberfest van 20 oktober 2018 in de Waagnatie een toog te mogen bemannen, in ruil voor sponsoring t.v.v. de vriendenkring (dus varend en rollend materiaal en inboedel van de lokalen).Na een oproep hadden we al snel een mooi ploegje bij elkaar.

Wij dachten dat wij iets kenden van feesten, maar een oktoberfest is toch nog een trapje hoger. De ganse Waagnatie bovenop de tafels is indrukwekkend. Op 5 uur tijd is door 1500 man 2000 liter bier gedronken!

Het was hard werken, we hebben de sponsoring niet in de schoot geworpen gekregen, daarom hierbij een eervolle vermelding met stip voor Anja, Dani, Erik, Heid, Ronny, Bram, Tom, Dennis, Ollivier, Serge, Jan en Marc.