Oktoberfest

We krijgen de kans op op 20 oktober, op het Oktoberfest in de Waagnatie, de toog te mogen doen. Hiervoor moeten we wel wat volk mobiliseren. De opbrengst gaat naar de kas van de vriendenkring, dus naar het varend en rollend materiaal, en de inboedel van de lokalen.

Het interessante aan dit systeem is dat we niet, zoals gewoonlijk, beroep moeten doen op de portemonnee van de ouders van de leden om voor inkomsten te zorgen. In die zin is dit een interessant experiment waar we veel van verwachten.

De bezetting die van ons verwacht wordt is nog niet definitief, maar zal op link hieronder verschijnen.

We zouden in twee ploegen moeten werken:

• ploeg één bouwt op van ongeveer 10 tot 18h.
  • ploeg twee bemant de toog vanaf 18h en breekt ’s nachts af en ruimt op.

Link naar planning

Hierbij een warme oproep om mee te helpen op deze dag.

Geef kandidaat helpers desgevallend door aan marcgc.vermeulen@skynet.be