Feest van den 1

Traditioneel gaat dit door op het laatste weekend van juni, en is dit een beetje de officieuze start voor de kampen.

UPDATE 12 mei 2021
Op het bestuursorgaan van 11 mei hebben we dit punt besproken.
De vergadering beslist dat het nog te gevaarlijk is om zo’n “hoogrisico” event te organiseren, net voor het groepskamp. Eén besmetting, en alle aanwezigen kunnen in quarantaine en/of niet mee op kamp.
Eventueel kunnen we iets doen op 13 juli, als iedereen terug komt van groepskamp. Dit is wel een dinsdag. Foodtruck, of gewoon Pier open doen. Het zou kunnen dat leiding nog niet terug is. Nog te bekijken.
Eventueel kunnen we ook we iets doen bij overgang op 2 oktober. Zeker als de overgang doorgaat op de basis opent dit mogelijkheden.