Feest van den 1

Traditioneel gaat dit door op het laatste weekend van juni, en is dit een beetje de officieuze start voor de kampen.

UPDATE 12 juni 2020
Dit jaar was dit dus voorzien om 27 juni. Op dat moment zijn bijeenkomsten van meer dan 10 personen echter nog niet toegelaten. Bovendien vermoeden we dat er nog niet velen staan te springen om uit hun bubbel te komen. Daarom hebben we op het Bestuursorgaan van dinsdag 9 juni beslist om dit dit jaar niet te laten doorgaan. We hopen jullie volgend jaar zeker terug te mogen verwelkomen.