Groepskamp

Schermafbeelding 2016-05-30 om 01.47.13

Elke 5 jaar trekken we er met heel de groep gezamelijk op uit.

In 2016 bestonden we 100 jaar en gingen we op groepskamp naar Southampton. Een uniek gebied waar we 14 dagen lang plezier maakten. Het thema was “Robin Hood”.

Normaal hadden we in 2021 een groepskamp gepland in Frankrijk. We hebben besloten om dit niet door te laten gaan en te gaan voor ons plan B. Waarom we voor plan B gaan leggen we jullie uit in de master voice van juli en augustus. Maar wat houdt dit in?

Zeehonden en zeewelpen gaan samen op kamp in Sint-Niklaas. Scheepsjongens gaan varen in Veere of Sint-Niklaas (dat is te bezien met de maatregelen) en zeeverkenners hebben een klassiek vaarkamp. De datums blijven behouden voor zeehonden en zeewelpen. Voor scheepsjongens en zeeverkenners is er een lichte wijziging mogelijk.

Indien jullie met vragen zitten, stel ze zeker we proberen ze asap op te lossen.

groepsleiding@zeescouts.be

Hopelijk begrijpen jullie deze beslissing.