Schikkingen

HAAL… Op!

Wij zijn de zeescouts,
wij doen het goed,
wij amuseren ons zoals het moet!
Wij maken veel plezier,
wat we deze maand gaan doen,
vindt u hier!

De schikkingen voor april.

Link naar de mastercorona-afspraken voor de basis op de zas website

We willen jullie nog op 2 dingen wijzen:
*Zoals jullie hebben gezien zijn er veel werken aan de gang op onze geliefde basis. Rond deze periode zijn ze bezig met beton storten. Het is daarom nu extra belangrijk om niet via de gebruikelijke jongenspoort te gaan. Neem in plaats daarvan de poort aan de kant van de meisjes.
*Normaal staat er in de eerste week van de paasvakantie ons paaszeilkamp gepland voor zeewelpen en scheepsjongens. We zijn momenteel (5 maart) nog aan het zien met de zeilschool of we deze door kunnen laten gaan. We hopen spoedig op meer (positief) nieuws.

Hopelijk tot zondag!
De (groeps)leiding