Zeeverkenners

klik door naar kampboek zeeverkenners 2019

Typisch voor het zeeverkennerkamp is dat de ouders van de zeeverkenners op de ouderdag een BBQ organiseren.

Deze ruimte kan gebruikt worden om afspraken weer te geven, oproepen, te doen, karretrekkers te organiseren, …

De ouderdag is in 2019 doorgegaan op zondag 14 juli in de jachthaven van Dinteloord ( Sasdijk 2X, 4671 RN Dinteloord ).

Link naar foto’s van ouderdag

Indien je foto’s wil laten toevoegen aan dit overzicht kan je deze doormailen naar webmaster@zeescouts.be

De foto’s zijn resized naar een kleiner formaat. Als je een foto in originele bestandsgrootte wenst, nummer doorgeven aan webmaster@zeescouts.be