Alg.vergadering

Vriendenkring 1ste Zeescouts Antwerpen VZW

Algemene vergadering

Als VZW zijn we verplicht jaarlijks een Algemene Vergadering te organiseren.

In 2020 ging de jaarlijkse Algemene Vergadering door op vrijdag 4 september.

VARIA

Link naar brochure van FOD over vzw’s

Bekijk hier de statuten van de vzw vanaf Algemene Vergadering van april 2017.

Vanaf 1 januari 2020 is het nieuwe “Wetboek Vennootschappen en Verenigingen” van toepassing op onze vzw. Dit houdt o.a. in dat we tegen 2024 onze statuten hiermee in lijn moeten brengen. In afwachting zijn er een aantal Dwingende Bepalingen. Als onze statuten in strijd zijn met deze Dwingende Bepalingen, gelden de Dwingende Bepalingen.

Hier vind je een overzicht van de Dwingende Bepalingen