Introductie

“De Groep” 1ste Zeescouts George De Hasque is de verzameling van leiding en leden.

“De Vriendenkring” 1ste Zeescouts Antwerpen VZW is de verzameling van alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste Zeescouts Georges De Hasque, die met raad en daad achter “De Groep” willen staan.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze VZW beheert de goederen van de groep (de boten, kampeermateriaal en interieur van de lokalen) en stelt deze ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep.
  • – De Vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging om Den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De Vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de vrienden-kring kan u steeds terecht bij de secretaris Marc Vermeulen, te bereiken op 0498 14 75 12  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Hieronder vind je de samenstelling van het bestuur en andere mandaten

Bekijk hier de materiaaloverzicht waarover we beschikken.

Hoe word ik lid van De Vriendenkring 1ste Zeescouts Antwerpen VZW?

Bekijk hier de structuur van de vriendenkringen op de basis

RAAD VAN BESTUUR

Vorige raad van bestuur: dinsdag 11 december.

Volgende raad van bestuur: dinsdag 22 januari 20:00h op basis.

COMMUNICATIE

Hieronder vind je onze werknota “communicatie”

Tips en nieuwe ideeën zijn altijd welkom.