Introductie

“De Groep” 1ste Zeescouts George De Hasque, is de verzameling van leiding en leden.

“De Vriendenkring” 1ste Zeescouts Antwerpen VZW, is de verzameling van alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste Zeescouts Georges De Hasque, die met raad en daad achter “De Groep” willen staan.

“Het Feestcomité” is het stukje van “De Vriendenkring” dat zich niet bezig houdt met het bestuur, maar met het organiseren van activiteiten met het oog op fondsenwerving voor “De Groep”.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze VZW beheert het rollend en varend materiaal, en interieur van de lokalen, en stelt dit ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep.
  • – De Vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging en Pier165 om Den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De Vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de Vriendenkring kan u steeds terecht bij de voorzitter Marc Vermeulen, te bereiken op 0498 14 75 12  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Hieronder vind je de samenstelling van het bestuur en de andere mandaten ( wie is wie )

Hoe word ik lid van De Vriendenkring 1ste Zeescouts Antwerpen vzw?

Bekijk hier de structuur van de Vriendenkringen op de basis

BESTUURSORGAAN

We plannen de Bestuursorganen (vroeger Raad Van Bestuur) telkens op de 2de dinsdag van de maand:
08 juni 2021
14 september 2021
12 oktober 2021
09 november 2021
14 december 2021
Locatie: ouderlokaal op de basis (allemaal gereserveerd), ofwel online.

ANDERE PLANNING
26 juni, zaterdag, feest van den 1 / BBQ (witte tent) gecancelled
03 juli, vertrek groepskamp
13 juli, aankomst groepskamp
04 september, zaterdag, paling, ahoy, Schelde bruist?
05 september, zondag, paling, ahoy, Schelde bruist?
02 oktober, zaterdag, overgang
03 oktober, zondag, overgang
30 januari, zondag, ontbijt
25 juni, zaterdag, feest van den 1 / BBQ (witte tent)