Introductie

“De Groep” 1ste Zeescouts George De Hasque, is de verzameling van leiding en leden.

“De Vriendenkring” 1ste Zeescouts Antwerpen VZW, is de verzameling van alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste Zeescouts Georges De Hasque, die met raad en daad achter “De Groep” willen staan.

“Het Feestcomité” is het stukje van “De Vriendenkring” dat zich niet bezig houdt met het bestuur, maar met het organiseren van activiteiten met het oog op fondsenwerving voor “De Groep”.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze VZW beheert de goederen van de groep (de boten, kampeermateriaal en interieur van de lokalen) en stelt deze ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep.
  • – De Vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging om Den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De Vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de vrienden-kring kan u steeds terecht bij de voorzitter Marc Vermeulen, te bereiken op 0498 14 75 12  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Hieronder vind je de samenstelling van het bestuur en de andere mandaten

Bekijk hier de materiaaloverzicht waarover we beschikken.

Hoe word ik lid van De Vriendenkring 1ste Zeescouts Antwerpen VZW?

Bekijk hier de structuur van de Vriendenkringen op de basis

HELPERS

Vaak hebben we, hetzij voor de Vereniging, hetzij voor onze eigen activiteiten, hulp nodig. In de link hieronder vind je hiervan een overzicht.

Een overzicht van de helpers-noden.

RAAD VAN BESTUUR

Vorig bestuursorgaan (raad van bestuur): dinsdag 25 juni.

Volgende bestuursorganen plannen we telkens op de 2de dinsdag van de maand:

COMMUNICATIE

Hieronder vind je onze werknota “communicatie”

Tips en nieuwe ideeën zijn altijd welkom.