Introductie

“De Groep” 1ste Zeescouts George De Hasque, is de verzameling van leiding en leden.

“De Vriendenkring” 1ste Zeescouts Antwerpen VZW, is de verzameling van alle ouders, oud-scouts en sympathisanten van de 1ste Zeescouts Georges De Hasque, die met raad en daad achter “De Groep” willen staan.

“Het Feestcomité” is het stukje van “De Vriendenkring” dat zich niet bezig houdt met het bestuur, maar met het organiseren van activiteiten met het oog op fondsenwerving voor “De Groep”.

DOEL VAN DE VRIENDENKRING

• – Onze VZW beheert het rollend en varend materiaal, en interieur van de lokalen, en stelt dit ter beschikking van de groep. Alle inkomsten van de vzw komen ten goede aan de groep.
  • – De Vriendenkring vaardigt vertegenwoordigers af naar De Vereniging en Pier165 om Den 1 te vertegenwoordigen.
  • – De Vriendenkring organiseert activiteiten met het oog op fondsenwerving, en probeert hiervoor mensen te mobiliseren.

Voor alle verdere inlichtingen over de Vriendenkring kan u steeds terecht bij de voorzitter Marc Vermeulen, te bereiken op 0498 14 75 12  of op ons mailadres vriendenkring@zeescouts.be

ALGEMEEN

Hieronder vind je de samenstelling van het bestuur en de andere mandaten ( wie is wie )

Hoe word ik lid van De Vriendenkring 1ste Zeescouts Antwerpen vzw?

Bekijk hier de structuur van de Vriendenkringen op de basis

BESTUURSORGAAN

We plannen de Bestuursorganen (vroeger Raad Van Bestuur) telkens op de 2de dinsdag van de maand:
16 september 2020 (uitzonderlijk verplaatst)
13 oktober 2020
10 november 2020
08 december 2020
12 januari 2021
09 februari 2021
09 maart 2021
13 april 2021
11 mei 2021
08 juni 2021
Locatie: ouderlokaal op de basis (allemaal gereserveerd).

ANDERE PLANNING

20 september 2020, zondag, roeiwedstrijd
01 oktober 2020, Beschermcomité (Vereniging)
03 oktober 2020, overgang
24 januari 2021, zondag, ontbijt (Eén)
26 februari 2021, vrijdag, Algemene Vergadering (Vereniging)
26 maart 2021, vrijdag, Algemene Vergadering (Eén)
18 april 2021, zondag, opening vaarseizoen
03 juni 2021, donderdag, ZASPERO (Vereniging)
26 juni 2021, zaterdag, feest van den 1 / BBQ (witte tent)

COMMUNICATIE

Hieronder vind je onze werknota “communicatie”

Tips en nieuwe ideeën zijn altijd welkom.