Hoe word ik lid van De Vriendenkring (vzw)?

Je bent een ouder van een zeescout, een oud-zeescout of gewoon een sympathieke mens, maar nog niet aangesloten bij onze Vriendenkring? Doe daar wat aan!

U kan lid worden van De Vriendenkring voor € 20,00.
Een extra persoon uit hetzelfde gezin aansluiten kan voor slechts € 10,00 extra per persoon.
Lidgeld betreft een kalenderjaar.

Schrijf het juiste bedrag over op BE62 2200 7994 9961 van de Vriendenkring 1e Zeescouts.

Een schenking aan de zeescouts is niet zomaar een duit in het zakje. Het is een engagement dat je er mee wil voor zorgen dat onze leden kunnen blijven varen, roeien en zeilen in de toekomst. Waarvoor alvast veel dank bij voorbaat.

Bovendien geeft lidmaatschap u stemrecht op onze jaarlijkse Algemene Vergadering, in de 2de helft van maart.

LIDGELD VRIENDENKRING
Shrijf over op BE62 2200 7994 9961