Feest van den 1

Bekijk hier de poster

Traditioneel gaat dit door op het laatste weekend van juni, en is dit een beetje de officieuze start voor de kampen.

In 2022 planden we dit op zaterdag 25 juni. Gezien de jongens op zondag 10 juli terugkomen van het groepskamp, verplaatsen we het feest naar die dag. Zo kunnen we het wachten aangenaam maken, genietend van een lekkere BBQ. We maken er een welkom-terug-feest van. Gelieve ons te verontschuldigen voor de last minute wijzigingen aub.

De jongens krijgen bij terugkomst de BBQ aangeboden door de groep.

Volwassenen € 21,00
3 stukken vlees:
• BBQ-worst
• Kipsaté
• Hamburger

Kindermenu (tot 12 jaar) € 10,00
2 stukken vlees :
• Kippenboutje
• BBQ balletjes

We voorzien ook een vegetarisch alternatief.

Inbegrepen: Groentenbuffet (sla-mix, tomaten, komkommer, koolsla, geraspte wortelen, pasta vegi frio, aardappelsla, brood – BBQ saus, looksaus, cocktailsaus).

Volwassenen krijgen een gratis koffie/thee. Kinderen onder de 12 jaar krijgen een gratis ijsje.
Leden van de Vriendenkring bieden we graag een gratis drankje aan.

De opbrengst komt ten goede van het rollend en varend materiaal, en de inboedels van de lokalen.

Locatie : ZAS basis in de Pier 165
Betaling vooraf op rekening v/d vriendenkring BE62 2200 7994 9961 met vermelding BBQ & naam lid/naam.
Graag inschrijven via

Inschrijven

Dit wordt georganiseerd door en voor onze eigen Vriendenkring vzw. Hiervoor hebben we natuurlijk veel helpende handen nodig.

Je kan meehelpen als persoon, team, oud-zeescouts, oud-leiding, gezin, groep ouders, leiding, …. Je mag gerust breed denken.
Wel graag even op voorhand doorgeven.

Coördinator van dienst is Luc Andries 0477 61 44 48
vriendenkring@zeescouts.be

Bekijk hier de planning van de helpers

Voorstellen tot aanvulling / wijziging van deze pagina graag doorgeven op hetzelfde mailadres aub.